Post by ponghumpsegastnuc on Feb 22, 2022 21:18:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти збільшують кристали ▞▞▞
▞▞▞ Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari 2022 version ▞▞▞
Гра клас,всім рекомендую!!!
Це дуже весело, і я люблю записувати свій досвід на YouTube
Найкраща гра в світі для любителів тварин
Вилітає при запуску
Гра не працює!
Класно я грала на телефоні у бабусі а в моєму телефоні не грузе
блаженні і
Це майже ідеальна гра, в яку я грав із 12 років, але є один збій, який починає мене дратувати. Через деякий час я перезавантажив гру і ввійшов у свій старий обліковий запис, відновивши всіх тварин, яких я спіймав, як у старому, так і в новому обліковому записі, але тепер гру потрібно завантажити вдруге після того, як з’явиться логотип і після завершення завантаження призове колесо більше не доступне в грі. Хтось може сказати мені, як це виправити?
Завжди на порожньому екрані
Rescue Wings! Spillehall libh
Це продовжує тримати мене, і щоразу, коли я натискаю повторити, він повертає мене до екрана завантаження, і він дуже гальмується, я б нікому не рекомендував.
Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari ง่ายๆ szjs
Тонна реклами, але в іншому все нормально
Ненависть
У додатку сказано, що будь-яка покупка позбавить усієї реклами. Ну, це трохи BS, тому що я зробив покупку, і мені все одно потрібно переглядати оголошення після кожного раунду гри. Я хотів би поставити йому негативні зірки.
Жах після оновлення гри почала глючити, а потім я навіт зайти не могла!!! Виправіт це і буде 5 зірок.
Чудова гра грати в неї багато
Мені насправді подобається ця гра, лол. Хоча контроль мені не подобається. Якби можна було б додати перемикач або щось подібне, це було б чудово, у мене часто не вистачає екрана, коли намагаюся маневрувати, і ви не можете відірвати палець від екрана, щоб ухилитися від перешкод.
У мене виникають проблеми щоразу, коли я входжу, це виганяє мене
Мені дуже подобається ця гра, але останнім часом я не можу відкривати оголошення, щоб викупити монети. Коли я натиснув його, він вийшов, і довелося весь час перезапускати гру. Крім того, посмикування дуже часто вбиває мене. Я поставив зірки за цю гру. Вирішіть цю проблему за мене, будь ласка.
Реклама не надто багато режиму польоту допомагає позбутися реклами
Це чудово, я люблю всі різні види тварин.
Це дуже весела, розслаблююча та захоплююча гра, тому що я поставив їй 5 зірок.
Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari Опуштене fqq
топ ігра як аркада
Егра прекольна но не скачалася
Тупить і вилізає на телефоні Alcatel one touch і на андроїді4.4.2
Я дуже розчарований, тому що, коли я вперше відкриваю гру, вона не працює, тільки білий екран з'являється, це відбувається щоразу, буквально, будь ласка, виправте цю помилку Багато людей кажуть, що такої помилки немає, але це для мого телефону. Для вас інформація, яку я хочу розповісти що мій телефон Samsung galaxy sm-G7102, будь ласка, виправте цю помилку, я хочу пограти😢
Це веселий маленький вбивця часу. Анімація весела, а елементи керування досить пристойні. Єдина проблема, яку я маю, це з рекламою. Я знаю, що ви всі повинні отримувати дохід, але будь-що більше, ніж 15-секундна реклама змушує мене не грати. Іноді ця реклама довша за гру. Більшість рекламних оголошень може зрозуміти суть за 15 секунд, але чекати на кілька довгих оголошень – це вимкнути.
Недостаток гри: дитинчата не бігають а скачуть, де коняка, яка на початку був. Давно не додає нові тварини, не хватає мови. А так нормальна гра. Я навіть придумав ідею для наступної обнови.
Rodeo Stampede: Sky Zoo Safari Įprastos temos zpv
Я грав у цю гру деякий час 5 зірок...але потім гра перестала працювати, і наступного дня всі мої дані зникли! Я хотів би отримати свої дані, якщо це можливо...
Il gioco e molto bello solo che dovete diminuire la difficolta dopo i 1000 metri
Щоразу, коли я дивлюся рекламу, навіть після приручення рідкісних тварин, моя гра виходить з ладу, і я втрачаю весь прогрес, який досягнув під час останнього запуску
гра весела та мила, називати божевільне. витратив 50 хвилин на пошуки, які я ніколи не знайшов, але бачив раніше. принаймні розмістіть кнопку «Назад», скролер, почніть робити в алфавіті або дозвольте нам просто написати це