Post by ponghumpsegastnuc on Feb 22, 2022 21:21:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wykreślanka - Word Search ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wykreślanka - Word Search IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ wiele monet hack ▞▞▞
▞▞▞ Wykreślanka - Word Search 2022 version ▞▞▞
Niezbyt dobra gra, bardzo dobra ta gra, 😡
Nigdy nie próbowałem, ale uwielbiam wyszukiwanie słów
Word Search - Word Puzzle Game Woordspellen cgac
Fajne jak się nudzę to gram
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Arkada tosd
Chaharan Penugurti 11111
Nowe reklamy instalują się natychmiast, gdy próbujesz je zamknąć, więc nie graj, chyba że chcesz kupę śmieci
Trzeba się trochę pogloqić, podobać się.
Właśnie zacząłem grać w tę grę i do tej pory mi się to podoba. Brak reklam między poziomami.
Ukończono poziom 20, a większość słów w puzzlach to 11. Nie potrzebujesz wskazówek, podpowiedzi, monet Potrzebujesz wymagającej łamigłówki!
Wyszukiwanie gry
Word Search - Word Puzzle Game Vārdu spēles ckfy
Polecam tą grą!🙂🙂
Lepiej umieścić wyjaśnienie słowa
Dobra gra, ale DUŻO za dużo dodaje i nie ma sposobu, aby je zatrzymać
Nudna gra
Jak dotąd kocham to. Właśnie zacząłem, więc daję 5 gwiazdek po tym, jak trochę pogram. Zdjęcia w tle są świetne, a muzyka relaksująca. Jest tak wiele różnych rzeczy, które pomogą Ci w grze. Tak trzymaj. Reklamy też nie są takie złe.
To już trzeci raz, kiedy musiałem odinstalować tę dokładną grę. Bardzo mi się jednak podobało, gdy ta aplikacja nieustannie działa, gdy osiągniesz 1000 punktów. To jest przyjemne tylko przez krótki czas, dlatego nie jest warte mojego czasu. Fałszywa reklama +1000 nowych gier jest właśnie tym. Miałem 2 odinstalować go jeszcze 3 razy, wszystko jest takie samo: odkrywcy, gwiazdy, miasta, kraje i to wszystko. Smutny smutny smutny. Po co trenować swój mózg? DOKŁADNIE TAKIE SAME TEMATY.
Bardzo fajna gra. I, w przeciwieństwie do wielu innych gier mobilnych, nie ma reklam wyświetlanych użytkownikowi co dwie sekundy!
Podobała mi się kojąca muzyka podczas szukania słów.
Jest to najlepsze rozwiązanie, a jeśli nie znosisz reklam, umieść telefon, tablet, czegokolwiek używasz w trybie samolotowym, i w ten sposób możesz cieszyć się grą bez przerw. Poważnie ta gra jest najlepsza
Ta gra jest w porządku
Dobra gra. Dodatki nie są denerwujące
Polecam.
Wykreślanka - Word Search Słowne ykrj
Uwielbiam łamigłówki wyszukiwania słów. Pomaga przełamać monotonię.
Ciągle zamraża mój telefon
Bardzo dobra
Ta gra jest niesamowita, możesz uczyć się nowych słów i pomaga w gramatyce... To niesamowite, zachęcam ludzi do grania w tę grę.
Drugi poziom, zwierzęta, dosłownie nie było sposobu, aby wybrać żądane słowo. Zagadka miała tylko jedno „b” i żadnych innych liter „e” dla słowa „pszczoła”. Nie obchodziłoby mnie to, z wyjątkiem tego, że nie możesz przejść dalej bez 100%. Jak tf to ma 4,8 gwiazdki bez wewnętrznej korekty? Nie jestem pod wrażeniem, odinstalowuję, przestań płacić za swoje gwiazdki...
Popraw mózg
Niektóre kategorie na każdym poziomie
Do czego dana osoba może wykorzystać zebraną monetę?
Uwielbiam wyszukiwać słowa. Pomagają w stresie. Są też jedną z moich ulubionych rzeczy do zrobienia.
Ta gra jest niesamowita.
Wyjątkowo nudna gra....... Nie potrafię nawet wyrazić wstrętu😡
Przypuszczam, że mija czas
Naprawdę lubię wyszukiwać słowa Podróż, ponieważ sprawia, że mózg i oczy są zajęte i uczone. Nigdy nie uczy się za dużo.
Zamarza na mnie. Mam rysik lg 6.
do poziomu 148 i okazuje się, że te same słowa, których używają w kółko, stają się nudne.
Za dużo celebrytów. Bądź bardziej kreatywny!!#
Bardzo fajnie gra, relaksuje, odstresowywuje i pozwala na troszkę na tymi "łamigłówkami" pozdrawiam.
Najlepsza gra do poprawiania błędów ortograficznych
Wykorzystuje wzrok i trochę mózgu
Word Search - Word Puzzle Game لفظ zrzh
To trochę nudne, ale trochę zabawne.
Dopiero zacząłem. Jak na razie dobrze. Kiedy gram i dostaję słowo z brakującymi literami, zostaje mi skrócona nagroda. Raz odpuściłem, ale zdarzyło się, że 3x, trzeci x jest teraz
Właśnie to pobrałem, zobaczmy, czy jest fajnie
Nuda, który się nudzi
Aplikacja Wrost Nie dopasowuj słów poprawnie
Zbyt wiele reklam!!
Piękna gra bez kłopotliwego rysowania kółek wokół każdego słowa, co moim zdaniem odwraca wzrok od słów.. Ślicznie 😍
Proszę usunąć dane siboniso z mojego telefonu pls dziękuję
Bardzo fajna inteligentna gra
czy ja grałem w gry?