Post by ponghumpsegastnuc on Feb 22, 2022 21:27:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishing Clash: Гра рибалка 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishing Clash: Гра рибалка 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код нескінченні ключі ▞▞▞
▞▞▞ Fishing Clash: Гра рибалка 3D 2022 version ▞▞▞
Fishing Clash Симулационни bmt
Колись мені дуже сподобалася ця гра. Однак тепер платити стало так багато, що єдиний спосіб бути конкурентоспроможним і не відставати від інших – це платити... багато. Я розумію, що суть полягає в тому, щоб заробляти гроші і не ображати розробників за це. Тепер це до того, що це заважає насолоджуватися грою. Я видалив його і отримав чудове та більш прийнятну ціну.
Ця гра весела, коли вона працює, графіка досить приємна, але ігровий процес та елементи керування можуть бути кращими, наприклад, можливість встановити гачок, потягнувши пристрій. Щоразу, коли я запускаю гру 1 на 1, програма закривається, поки ви щойно під’єдналися до риби... будь ласка, виправте цю проблему 🙏 оновлення 02-10-19, гра завантажується вічно... Я повинен закрити програму після очікування 5 + хвилини, щоб потім закрити цю гру... тьфу! чому це відбувається?
Зависає
Вирішіть проблему неба, щоб фільтр між рейтингами та рівнями бо в мене 75, а кидає виклик із 100, 155,200, що мені до нього, як до рачки, бо буду видаляти так норм
🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
Це весела гра, але ви не можете грати в жодних чемпіонатах, якщо не платите. Збори високі. Навіть з усіма бонусами, за які ви сплачуєте, не допомагає .. це захоплення грошей. Не витрачайте свої гроші. hifh долар оновлення, і вони контролюють, який розмір риби ви отримуєте ..повинен бути якийсь губернатор, щоб бути комп'ютером, щоб працювати на їхню користь. великі гроші захопити.
норм гра
Гра по суті дуже весела, я не проти витратити на неї гроші тут і там, але сватання жахливі. Чому я постійно виступаю проти гравців із приманками щонайменше на кілька рівнів вище, ніж у мене, які грають у гру роками, коли я почав лише пару тижнів тому? Матчі мають бути більш рівними, а не змагання за стаж і розмір гаманця. Крім того, останній грандіозний турнір не дозволив переграти, не витрачаючи на більше сердець? Дуже розчаровує.
Merge Plane Robots - Idle Game Hygge ecxw
Придбавши інший гаджет, все інсталювалося крім моїх досягнень. Це я все з початку ? Не наміру! чого не з того що я вже досяг?!
Чудовий вбивця часу і легко грати однією рукою
Visa, MasterCard
Мені подобається гра. Щоб отримати винагороду, потрібно лише трохи.
Я люблю цю гру, але вона трохи запізнюється, коли я відкриваю гру, але дякую, розробник, що створив цю гру
Непогано, якщо ви не залежні від нього. Не платіть за гру, замість цього можна допомогти бідним.
Fishing Clash: Juegos de pesca Simulación zhk
Має бути більше схожим на полювання, зіткнення з графікою та ігровим процесом
Fishing Clash Simulation ecat
Битва завісає, пише потім зайняв останнє місце
Недостатньо вільної гри чи нагород за гру
Класна гра
Баланса 0,ТУПО ДЕНЬГИ ИЛИ ПРОСТО ДРОЧИШЬ((((ТАКАЯ І ОЦЕНКА"0"
Не потрібно так часто оновлювати.
2 дня повишаю рівень а бої з босами нема хрень видаляю
Постійні глюки в ігрі, і знімають готівку а подарунків не дають
Розслаблююча розвага! Риби дуже різнокольорові, і ви їх ловите досить швидко. Потрібен підручник, хоча тільки починається, і не зовсім впевнений, що до чого. Але навчитися. Спробуйте і отримайте задоволення від риболовлі! Дуже реалістична графіка.
Це чудова гра, але щоб бути найкращим гравцем, потрібно багато платити. Ви також можете грати безкоштовно, але ви ніколи не будете на вершині. Але для мене це було нормально, я не прагну бути найкращим гравцем. Я хочу пограти, щоб відпочити після роботи. Новий виклик на 3 дні з альбіносом muskellunge, це найгірше, що я бачив. Щоб отримати рибу-альбіноса, потрібно набрати 55000 балів. лол, це божевілля. Я можу платити, я розумію, що ніхто не хоче працювати безкоштовно, але ваші ціни занадто високі. Змініть щось або втратите своїх гравців.
Насолоджуйтесь грою, але я виграв 3 дуелі, але це не оновить мою подію Welcome to Fishing Clash.
Перегляньте цю гру з плей-маркетах, а тим хто хоче в неї грати, щоб її платною при завантаженні
Не завантажуйте цю гру. Це перетворюється ні на що, крім плати за перемогу. Ви опиняєтеся в недобросовісній конкуренції з гравцями на багато рівнів попереду, які ви не можете перемогти. Вони пропонують VIP-підтримку після великих витрат. Підтримка VIP складається з очікування 5 днів на загальну відповідь вирізати та вставляти. А потім вони додають цю відповідь вирізати та вставляти до вашого огляду. Коли ви звертаєтеся до них про це в грі, як вони кажуть, вони знову нічого не роблять, щоб допомогти. Строго платіть за гру на конкурентному рівні та жахливе обслуговування клієнтів.
Я дуже вдячний, що гра адаптована до української мови. Також хочу порадити додати в гру підказки та поради для початківців, цього поки що бракує.
Іноді здається несправедливим, що я не можу отримати потужність, тому що я не можу виграти виклики, я не можу виграти d9os, що означає, що я не можу отримати пакети, що означає, що я не можу продовжувати гру, ви бачите проблему тут, а також Я ненавиджу цей стук, хто тут, чому це я, нова функція, чому б вам просто не виловити 100 000 риб, а потім і потім заплатити мені свої заощадження, які ви збираєтеся використати, щоб оплачувати рахунки та нагодувати свою сім'ю, щоб отримувати дивовижні винагороди, так, я просто думаю, що оновлення було марним
будь-які гроші, які ви сплачуєте, будуть втрачені, коли обліковий запис буде видалено. так званий постійний VIP-рівень - брехня. вони все взяли. 🤮🤮🤢🤮🤮🤮🤯
У цю гру можна грати безкоштовно, але якщо ви хочете бути конкурентоспроможними і вигравати час від часу, вам потрібно витратити гроші. Спочатку у вас все буде добре, але в міру того, як ви стаєте сильнішими, елемент оплати підкрадається. Я вважаю, що ціни занадто високі, а гра повторюється. Вони змінюють риболовлю щотижня, тож настав час провести знову. Якщо ви хочете виграти кілька гачків, то вам краще отримати свою кредитну картку.
Я граю в цю гру кілька місяців, і вона має чудову графіку та ідеї. Але за останні місяць-два вам дійсно доведеться заплатити, щоб грати. Вам потрібні бонуси, щоб виграти дуелі, щоб отримати конкретну рибу. Вам потрібні $$ для бонусів. Вам потрібно $$ для риби. Вам потрібно $$ на вудилища. Мені дуже сподобалася ця гра до змін. Ви знаєте, що це погано, коли їхні спеціальні пропозиції становлять 50 доларів!! Справді. Інша проблема — відсутність допомоги в сервісі (коли вони не дають вам бонусів або риби, яку ви виграли чи купили). Це жарт
Я вважаю, що це дуже добре для рибалки B.
Щойно розпочато і це приємно, але чи були якісь підручники чи інструкції? Я просто ловлю рибу і дивлюся, що станеться.
Гарна гра, але ні в разі, якщо ви не завантажите гру через фейсбук, 100% гарантія втрати облікового запису та повно неможливих норм гри
Каже, що є оновлення, але оновлення не знайдено, тому я заблокований у моїй грі, допоможіть, будь ласка
❗❗❗ЛОХОТРОН❗❗❗ Недолуга гра з купою лагів для дурачків з товстими гаманцями! Всі останки масовки на святі марнотратів! Накручений рейтинг за рахунок новоприбулих лапухів і німецька служба підтримки, яка не співчуває і вибачається, коли гра пробиває чергове дно! Проблеми не вирішуються,а лише додаються! Через несправедливий підбір суперників у викликів, яких фактично не можливо виграти! Пороги Завишені!Під час подій,вага риби систематично скручується,щоб обдерати гравців!!!
Знайдено нову помилку, яку потрібно розібрати. Пішов оновити гру, і вона застрягла з написом "Очікує". Все інше на моєму телефоні працює, тому це не мій телефон. Минуло 2 повних дні, а я досі не можу увійти в гру.
Справді розслаблююча гра, чудова графіка
Ну і що це? . нормально, дві роки гра не оновлюється.
3 зірки за графіку, але будьте обережні! У цій грі FISHING є значні кошти Pay to Win. Без витрат ви нікуди не підете.
Fishing Clash Simulācijas spēles ihp
Все починається добре, але незабаром стає платним за гру, якщо ви хочете просунутися вперед. Пам’ятайте, що насправді ви граєте не проти реальних людей, а проти комп’ютера. Тож це нормально, як вбивця часу, але не варто витрачати гроші на конкуренцію з комп’ютерними алгоритмами.
Гра крута. але не достає до 5 зірок. томущо я більше на цей час витрачаю. і Я ставлю 3 зірки.