Post by ponghumpsegastnuc on Feb 22, 2022 21:48:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Antistress - relaxation toys ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Antistress - relaxation toys IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas daugiau kristalų ▞▞▞
▞▞▞ Antistress - relaxation toys 2022 version ▞▞▞
Buvo gerai, kol turėjau žiūrėti įrašą kas 10 m ir naudoti programos apačią
Mano mama bus ramioje pakuotėje, aš įsimylėjau tai, tai tiesiog tobula! Aš visada jaučiuosi pikta, nusiminusi ir, žinoma, nuobodu! smagu žaisti ir atsipalaiduoti Rekomenduoju žmonėms, kuriems kartais būna nuobodu ar labai nusivylę <3
Man labai patinka šis žaidimas, jis yra toks atpalaiduojantis, bet apie šį žaidimą noriu pasakyti vieną dalyką, tai yra, jūs turėtumėte įdėti greitą pakuotę nemokamai be jokių pinigų, nes mes turime šiek tiek smulkmenų ir sukurti daugiau žaidimų apie jindu blow. Žaidimas labai daug, aš matau tik vieną žaidimą jindu blue ir greito paketo nemokamai
Puiki programa, puiki grafika. Nauja nuotrauka leidžia atrodyti pigiai, senoji labiau patiko.
Mano 4 metų vaikas yra apsėstas šio žaidimo, jis vadina jį savo niūriu... Šiaip aš taip pat jį žaidžiau ir nors man nerūpi visi čia esantys žaislai (labiausiai nekenčiu suktuko dėl to, kad jis tik sustok arba pasnink be jokio sulėtinti) Man patinka programa. Kaip suaugęs, turintis ADHD, galiu pasakyti, kad ši programa padeda, kai mano mintys nori klaidžioti dėl visų čia pateiktų parinkčių. Štai kodėl mano sūnui tai labai patinka. Iš tikrųjų turėjome jį atsisiųsti į kiekvieno telefoną, kad jis galėtų žaisti bet kada, kur ir su kuo.
Tai tikrai bandymas leisti žmonėms atsipalaiduoti. Gali būti geriau, bet tai kažkas
Tai šaunu
Visiškai nuostabu. Dažni atnaujinimai, nauji ir malonūs žaidimai ir visa tai nemokamai! Aš dažniausiai naudoju tai, kad galėčiau užimti rankas žiūrėdamas televizorių ir tai pakankamai neprotinga, kad nereikėtų daug dėmesio. Nusipirkau tylų pakuotę, labai malonią ir verta 2 dolerių. Mano mėgstamiausi yra žaidimai su kamuoliu: taurės tenisas, stalo tenisas ir kriketas. Nuostabu.
Tinka kūdikiams ir mažiems vaikams
Būtų geriau, jei nešvaistyčiau pinigų ramiam paketui, nes labai jo norėjau ir nusipirkau, todėl jis pavogė mano pinigus ir liepė nusipirkti dar kartą!
Антистресс - расслабляющие игры-симуляторы Головоломки ivv
Kodėl?!? Ar pakeitėte, mums patinka nemokama pakuotė, BET KODĖL!? Plss, ne, aš ruošiausi gauti 5 žvaigždutes, bet jūs tai pakeitėte Neee!!!!!! Nekenčiu šios sėkmės
Žaidimai, kuriuos mėgau žaisti, dabar turiu žiūrėti jų skelbimą ir jis pasirodo ekrano viduryje, o ne visame ekrane
Nusipirkau viską, kad atrakinau ir pasakė, kad mokėjimas nepraėjo, todėl bandžiau dar kartą ir atsitiko tas pats, tada du kartus iš manęs atėmė pinigus ir net nedavė man to, ką nusipirkau, todėl tai yra sukčiavimas. Jei gausite šį žaidimą, neleiskite jam pinigų, nes jis neduos jums to, už ką sumokėjote.
tai gerai, bet nemanau, kad ji turėtų turėti priemoką, nes atrodo, kad visos aukščiausios klasės iš tikrųjų gali sumažinti stresą, o ne tik būti pramogos, nes dauguma žmonių gaus šią programą kaip būdą sumažinti stresą, o tada tiesiog paleisti, jie turės sumokėti atsikratyti streso, kai jie galėtų tai padaryti realiame gyvenime nemokamai
Labai gerai man patinka, kad yra daug pasirinkimų, nėra per daug skelbimų
Tai tik atpalaiduojantis žaidimas, bet labai geras
Šis žaidimas teikia didelį pasitenkinimą, atpalaiduoja ir tobulėja! Kalbant apie tylųjį paketą, aš naudoju skelbimus, kad žaisčiau su tyliaisiais paketais, tada žaidžiu pagrindinius ir naudoju skelbimus, kad leisčiau „quit packs“! Puiku, tikiuosi, kad pridėsite kelių žaidėjų režimą, kad galėtumėte žaisti su draugais! 5 ŽVAIGŽDĖS!!!!!!!1!!1!1
Anksčiau man patiko programa, bet dabar, kai buvo atnaujintas naujausias atnaujinimas, ji bloga. Jūs, vaikinai, užrakinote daugumą žaislų, ši programa padėjo man nuo praėjusių metų nuo panikos priepuolių, o dabar aš net negaliu mėgautis puse žaislų, kai juos visus užrakinate. pataisykite tai
Clone Armies: Battle Game Laga juvg
Tai gerai, bet galėjo būti geriau
Šventoji karvė, joje netgi yra atpalaiduojančių skelbimų!!! Geriausias visų laikų atsipalaidavimo žaidimas ir aš jį visiškai rekomenduoju.
Labai nuraminantis žaidimas
Antistress - ของเล่นเพื่อความผ่อนคลาย ปริศนา iwja
Gerai, tai tikrai baisus dalykas, kai aš nusipirkau atpalaiduojantį paketą, o kai iš naujo paleidau programą, ji pasakė, kad turiu ją nusipirkti dar kartą. Ištaisykite šią klaidą ir skirsiu jums 5 žvaigždutes 😒 Nerekomenduoju šio žaidimo žmonės iki 9 metų Taip pat purto, pavyzdžiui, su seka Dragon scales Aš išjungiau purtymą, bet kažkaip neveikia.. Išspręskite šią problemą, prašau, tai labai pavojinga jūsų rankoms TAI NE POKYČIUS!
Šis žaidimas yra smagus!!! tai buvo keistai patenkinta, bet kai kurie mano telefono gedimai ir daugiau klaidų, kurias radau, ar išspręsite šią problemą prieš man pašalinant šį žaidimą, pls pls pls!!! ir nepamirškite, ačiū už klaidas
Neatsisiųskite šio žaidimo, nes kai kuriais žaislais galime žaisti tik mes, nei bakstelime kitus žaislus, jie sako norėdami pamatyti skelbimą arba davė 250 USD, tai buvo labai blogai
Aš žaidžiau šį žaidimą beveik 2 metus ir iki šiol jis visada buvo puikus. Dauguma nemokamų prietaisų buvo perkelti į tylųjį paketą, todėl dabar daugumai jų turite arba žiūrėti skelbimą kas 10 minučių, arba juos nusipirkti. Jau anksčiau pirkau paketą, bet mano programa buvo pašalinta. Būtų puiku, jei galėtumėte pridėti sistemą, kad ją susigrąžintumėte.
Geras žaidimas!
TAIP NEKEČIU ŠIO ŽAIDIMO, KAD NET NELIEESIU DANGOLA HONEY COME UMBRELLA VIDINIO SLAPUKINIO AŠ TAIP PŪŠAS IR NAUDOJIMAS WHYYYY (┛◉Д◉)┛彡┻━┻:-(
Ramus paketas anksčiau buvo nemokamas, o dabar turite sumokėti 2 USD, kad jį gautumėte. Žaidimas yra geras, bet turi mažiau ką pasiūlyti
Tai gerai ir viskas, bet labai skauda akis ir verčia jaustis nusiminusi. Nerekomenduoju. Galvosūkiai man tikrai kelia stresą, o kai kurie dalykai iš tikrųjų nėra prasmingi. Tai gera programa, bet vis tiek nerekomenduoju
gera programa, bet vienintelė priežastis, kodėl įvertinau ją tik 3 žvaigždutėmis, nes nėra daug stresą mažinančių programų, bet vis tiek labai gera programa. Dėkojame, kad perskaitėte tai, tikiuosi, šios programos kūrėjai padės tai išspręsti ir pridės kažką panašaus į pop it arba žirnių poppers. Ate !
labai kiets zaidims
Šie žaidimai buvo geri, nes nereikėjo mokėti už dangiško žaidimo dalį, naujinimas baisus, jei duoti buvo taip, kaip buvo seniai, aš su naujais nemokamai, tai būtų nuostabu. žiūrėkite pridėtą informaciją apie visus, esančius išėjimo pakuotėje. Nemanau, kad turėtumėte gauti šį žaidimą, taigi, geros dienos, šis žaidimas yra 💩💩💩👎🏾👎🏾👎🏾
Labai paprasta, net jei mokate už žaidimus, reikia sudominti protą, bet tai nėra taip, kaip 4 ar 5 metų amžiaus vaikas.
Atsikratykite svarstyklių. Tai neteikia pasitenkinimo ar mažina stresą. Tiesą sakant, tai gali sukelti žmonėms daugiau streso. Kai tai įvyks, aš pakeisiu savo apžvalgą.
Man patinka programa, bet nesuprantu skaičių žaidimo. Aš jį išlaikiau keletą kartų, bet kai jį išlaiki, nieko neatsitiks, jis lieka taip, kaip tu jį išdėstei. Be to, papildomas paketas yra šiek tiek nevykęs, ir aš nesutinku, kad jūs negalite tiesiog žiūrėti papildymo ir žaisti vieną iš jų, o tada kas porą žaidimų turėti kitą. Kadangi žaidime nėra priedų
Beveik viską, kas anksčiau buvo nemokama, jie sudėjo už mokamos sienos.
Tai geriausias visų laikų žaidimas
Mėgstu šią programą!! Tai puikus būdas atsipalaiduoti ar užmušti laiką!! Mano anūkams patinka išbandyti visus skirtingus elementus, su kuriais galima žaisti programėlėje!! Ir man patinka gauti naujų elementų, kuriuos galima atsisiųsti ir žaisti!! Puikiai tinka VISOMS amžiaus grupėms!!
JOOOOOOOOOØŒŒŐØ TĄ TĄ PAČIĄ DIENĄ, BET AŠ LAIKU LAIKU. AŠ TIK SVARBIAUSIAS DALYKAS, KAD NEREGISTRUOTI TAI YRA GERAS LAIKAS. AŠ NE GERA IDĖJA. PIRMOJI PERŽIŪRĖJUS SĖKMES DAUGIAU DAUGIAU DAUGIAU DAUGIAUSIŲ DAUGIAUSIŲ DAUGIAUSIŲ DAUGIAUSIŲ DAUGIAUSIŲ DAUGIAUSIŲ 55, 5 D., TURIU SHGSHSUSFSH TĄ PAČIĄ LAIKĄ.Šis žaidimas yra paruoštas Sugriauta, kokia prasmė žaisti dabar, viskas turi būti nemokama, tai visiškai juokinga, net negaliu patikėti, kad kvailiai atnaujino vargšus žaidėjus, tokius kaip aš, kurie žaidžia ir myli žaidimą, viskas buvo nemokama, bet ne dabar jūs turite sumokėkite Wath a add jūs žinote ką aš išėjau iš šio žaidimo visam gyvenimui, kol galėsite ištaisyti savo klaidą visiškai nusivylę
Šis žaidimas buvo atnaujintas, kol nebuvo tiek daug nemokamų dalykų, bet dabar pusiau nemokami dalykai yra tyliajame pakete ir anksčiau galite žiūrėti skelbimą, kad galėtumėte žaisti tyliajame pakete 11 minučių, bet dabar tik 2/3 minučių man patiko senas, aš žaidžiau šį žaidimą nuo 2019/2020, o dabar jis pasikeitė
Antistress - relaxation toys Puzzle vzi
Super! ♡
Tikrai geras tiek daug variantų. Pirmoji nelaimės pašalinimo programa, kuri veikia... ir turi keletą smagių priedų. Ši programa leis man išgyventi ilgą savaitgalį!
Trečdalyje žaidimų nėra nurodymų, kaip žaisti. Kiti žaidimai, kuriuos turite nusipirkti. Man patiko trečdalis žaidimų / galvosūkių. Pridėkite instrukcijas ir duosiu penkias žvaigždutes. Dėkojame, kad sukūrėte šį žaidimą. Aš kenčiu nuo streso ir panikos priepuolių, todėl turėdamas šią programą esu užimtas, kad galėčiau išgyventi dieną. Duokite nurodymus.
Man tai patinka, bet nemyliu, nekenčiu, kai turiu daryti reklamą IR TAI NET NELEIDŽIA DARYTI TYLIŲJŲ, tai kvaila, o tai kvaila pataisyti, kad aš to nekenčiu, tai verčia mane trenkti iPad kaip LITTERLY ! Ir tai neduoda man dar laiko tyrinėti tylų paketą, kaip aš dariau tik kaip 4 -_-
Sąžiningai, nuostabi programa. Tikrai malonu, o su kai kuriais iš jų taip pat galite pakreipti arba purtyti telefoną (su metaliniais rutuliukais), o tai NUOSTABU. Tikrai vienas iš mano mėgstamiausių žaidimų.