Post by sommesigsuemet on Mar 1, 2022 3:51:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Birdpapa - burbuļu drupināšana ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Birdpapa - burbuļu drupināšana IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu ģenerators primogems ▞▞▞
▞▞▞ Birdpapa - burbuļu drupināšana 2022 version ▞▞▞
tāpat kā daudzām šādām spēlēm, tai ir vajadzīgas krāsu opcijas vai simboli, piemēram, cikla zvaigzne utt., citādi laba spēle.
Birdpapa - בועת ריסוק פנאי xorf
Birdpapa - Bubble Crush Jednoduché hry mfan
pārāk daudz reklāmu
Man patīk spēle, bet man nepatīk mūzika, un man tā ir izslēgta, bet tā joprojām tiek atskaņota. Lūdzu, izlabojiet to un to, kur varat ietaupīt, ja iegādājaties jaunu tālruni vai planšetdatoru
Birdpapa-バブルクラッシュ ミニゲーム qvu
tas ir viegli un jautri. man šobrīd patīk viegli uzvarēt. dažas spēles tik tikko ļauj jums uzvarēt, ja vien jūs nesamaksājat. es to izbaudu.
man patīk šī spēle, bet jā, atvainojiet, ir kāds, bet, kad es sasniedzu aptuveni 456. līmeni, tas kļuva ļoti viegli, un tas ir paņēmis visu jautrību, un es turpināšu spēlēt, bet, iespējams, ne tik daudz
Pārāk daudz reklāmu, bet tā ir jauka spēle
Sākumā šo lietotni novērtēju ar 5 zvaigznēm. Spēle kļūst nomākta vēlāk, kad ir vajadzīgas bumbas, skatoties reklāmas un tad spēle uzkaras. Pazaudē dzīvi un jāsāk no jauna.
Sākas labi, pēc tam 7. līmenis, pēc katra līmeņa jūs saņemat reklāmas,
Man patik
Hitmasters Veiksmas qcle
par daudz reklāmu...
Tā ir jautra spēle, taču tajā ir pārāk daudz reklāmu. Ja tas būtu manā tālrunī, tas vai nu sasaltu, vai arī mans tālrunis izslēgtos. Tāpēc es to ievietoju planšetdatorā, un pēc katras otrās reklāmas, kas tiek atskaņota, radās problēmas ar to. Lūdzu, izlabojiet to, pretējā gadījumā man būs jāatinstalē spēle.
Patika spēle, bet pārāk daudz reklāmu. Kāpēc? Jums nav nepieciešams tik daudz, lai palīdzētu nopelnīt līdzekļus. Vēl viena spēle, kurā ir pārāk daudz reklāmu
Daudzām muļķīgām spēlēm, pēc atstāšanas 2,3 piebilst, ka es ienīstu šo spēli. Lūdzu, netērējiet savu laiku, paldies
šī spēle ir pilna ar reklāmām. man tas nepatīk
Pārāk daudz reklāmu ... mīklu vākšana kļūst garāka, jo līmenis palielinās, kas ir ļoti kairinoši.....
es tikko šodien lejupielādēju šo spēli. tās ir atsvaidzinošas izmaiņas lielākajā daļā burbuļu spēļu, jo tā nav tikai citas spēles kopija.
audio ir pārāk skaļš
jauka spēle, jums patīk tas, ka varat nopelnīt puzles gabalus, lai mīklu. bet diemžēl tas ir kaitinoši, ja reklāma tiek rādīta katrā kustībā vai dažādās stadijās... izvelk to šausmīgi.
Kāpēc mēs nevaram pārāk atgriezties un pārtaisīt spēli, lai mēs varētu iegūt puzles gabalu, kāpēc mēs nevaram atgriezties, lai apskatītu mīklas, kuras mēs veidojām bez pievienošanas, tas ir nomācoši. Kas attiecas uz papildinājumiem, tam ir jābūt sliktākais jebkad, kā arī kāpēc jūs sūtāt mūs uz Google Play, jūs nevarat izkļūt no turienes, lielāko daļu laika es pārāk izslēdzu spēli un sāku no jauna! Tas ir tad, kad es atstāju spēli uz dažām dienām
Spēle ir pilna ar reklāmām, kas iestrēgst, un jūs nevarat no tām izkļūt.
Komerciāli rāda ienesīgo bumbu burbuļu, izrādās, ka tā ir parasta burbuļu šaušanas spēle. Šis ir skaidrs spēlētāju nepareizas vadīšanas gadījums. VISPĀR NAV GODĪGI. PALDIES. LŪDZU, PIEDĀDĀT TO, KO JŪS PĀRĀDĀJAT KOMMERCIJU
viss bija labi, tad pēkšņi es esmu uz cita attēla un man atkal vajag visas 20 zvaigznes, kad man tikko bija 18, un tas mani neļaus atpakaļ
Es izbaudīju šo spēli, un pēkšņi tētis bija prom... man ir tikai spalvas... kas notika? tas vairs nav jautri... es esmu atjaunināts, un viss, ko es saņemu, ir spalvas! joprojām saņemu spalvas... kad kļūst nejauki, tas tiek atsaukts.
PĀRĀK DAUDZ REKLĀMU🤬 neuztraucieties ar šo instalēšanu, ja vien jums nepatīk reklāmas ar gandrīz katru otro pieskārienu
Viltus tas nav kā veids, kā viņi rāda pievienot.
Super forši
Tiešām noguris no spēlēm, kurās tiek reklamēta forša grafikas spēle, tikai konstatējot, ka esat lejupielādējis kādu stulbu sierīgu spēli, kas ne tuvu nav līdzīga reklamētajai spēlei. BAIT & SWITCH liels laiks! Čaki!!!!!
Reklāmu ir pārāk daudz
pārāk daudz sludinājumu. kaitinošs
tam ir daudz jāpievieno
viena vārda reklāma
absurds reklāmu daudzums ik pēc trim četriem pieskārieniem, nevis līmeņiem. tās pašas trīs reklāmas, duci reižu vienā līmenī. vairākas reklāmas mērķēšanas, mērķauditorijas atlases un šaušanas laikā. tas ir satriecoši un smieklīgi pat bezmaksas versijai.
Es mēdzu mīlēt šo spēli. Tomēr, jo augstāki līmeņi, jo vairāk reklāmu saņemat. Atvainojiet, bet izdzēsiet.
jauki, bet ļoti satraucoši
tehnoloģiju kļūda ir tas, ka jūs
vairs nevar tikt līdz sadaļai, kur var strādāt ar mīklas.
pārāk daudz sludinājumu - apļa vidū!?
Pēc 1450. līmeņa vairs nav mīklu. Ar. Kāpēc
pārāk daudz sludinājumu
tā ir jautra spēle, bet pārāk daudz reklāmu
lieta, kas man nepatīk šajā spēlē ir tas, ka tajā ir visas šīs mīklas un tā ir sāpes dibenā
Birdpapa - Bubble Crush Thông thường ihc
garlaicīgi
Lieliska spēle.. man tā patīk.. BET.. Reklāmas ir vissliktākās. Katrs klikšķis un reklāma sāk atskaņot.. sūdīgi! Drīzumā tiks atinstalēta.
viegla spēle. uz brīdi novērš manu prātu no lietām. ļoti atkarību. ļoti jautri.