Post by sommesigsuemet on Mar 1, 2022 4:03:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Smashers.io - Fun io games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Smashers.io - Fun io games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ πόρος σφάλματος κώδικα εξαπάτησης ▞▞▞
▞▞▞ Smashers.io - Fun io games 2022 version ▞▞▞
MiawAug | Ελλάδα VLIP.LV
Δεν μπορώ να περπατήσω, οπότε πεθαίνω σε κάθε γύρο👎😤
52 Alumni Fund Drive ... interesting (…no bias there!), the demand is, and is expected ... first industrial atom smasher.
Είναι διασκεδαστικό, αλλά δεν μου αρέσουν οι διαφημίσεις μετά από κάθε lvl
Βαρετό αλλά εντάξει
Θέλουμε το smashers.io να κάνει μια ενημέρωση στην οποία μπορούμε να παίξουμε με πραγματικούς παίκτες αντί για bots και μπορούμε ακόμη και να διατηρήσουμε το όνομά μας, καθώς έφτασε τις 10 εκατομμύρια λήψεις, οπότε δεν υπάρχει κακό να μας επιτρέψετε να παίξουμε με πραγματικούς ανθρώπους!
Αυτό είναι το χειρότερο παιχνίδι μην το κατεβάσετε είναι το χειρότερο
Contact | Submit Your Game | Discord | Youtube | Reddit | Terms | Policy | Partners | Android App | More IO Games. Modd.io uses cookies to ensure you get
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 👎👎👎💀☠️😈👎👎👎👎
Ω ναι ω ναι
,😡😡😡😡😡😡😡😡😕😕😕😕😕😂😂😂😂😂😂😯😯😯😯😆😆😊😊😊😊😊😊😊
Εργαστήρι Steam: Garry's Mod. KENYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY KOPCIUCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH POBIERZCIE TO REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
Τεντωμένο παιχνίδι......
Δεν μου αρέσει πολύ να μπορείς να διαλέξεις αλλά είσαι εντάξει
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά οι διαφημίσεις τρέχουν γύρω από το παιχνίδι. Θέλω δέρματα σαν ανάμεσά μας στη διαφήμιση γιατί μου αρέσουν μεταξύ μας. Και θέλω περισσότερα δέρματα
Χάνω στην αρχή
Smashers.io:Eğlenceli oyunları Arcade kdfk
Smashers.io - Fun io games Arkády nty
Πολύ συναρπαστικό παιχνίδι, τόσο καλό, σχεδόν σαν ανάμεσά μας 🙂 αλλά καλό αυτό είναι όλο
Το παιχνίδι σας είναι χάλια δεν έχει δράση ούτε πλάκα
χωρίς ήχο παιχνιδιού, έχασα τους χρόνους μου
Αυτό είναι καλό παιχνίδι! Αλλά έδωσα τρεις εκκινήσεις γιατί οι διαφημίσεις του είναι πάρα πολλές, αλλά μου αρέσει 😑😑 αλλά αν δέκα αστέρια είναι το καλύτερο ένα κακό, δώστε 4 😅
Καλούτσικο
Δεν με αφήνουν να κάνω διαφημίσεις
Ace Fighter: Modern Air Combat Jet Warplanes 액션 lohx
Κατεβάστε Crowd City 2.0.0 APK Android io.voodoo.crowdcity
Πολύ καλό, αλλά χρειάζεται μερικά δέρματα για τον παίκτη όπως αυτό το σκούρο ρομπότ και κάποια άλλα όπλα όπως το τηγάνι, αλλά όπως είπα πολύ καλά, παίρνεις κέρματα σπάζοντας αντικείμενα και ναι, αυτό είναι για την κριτική μου. Και ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε όταν κερδίζετε ΟΛΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ! Νομίζω ότι θα ήταν ωραίο. Και είναι καλύτερο λόγω του γεγονότος ότι παίρνετε ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ σπάζοντας αντικείμενα τόσα πολλά νομίσματα 🤑
Απλά χάσιμο του χρόνου μου! Παίρνετε μόνο 50$! Μπορείς να σου αρέσει να το αυξήσεις?? 👌
Αυτό είναι τόσο οδυνηρό
Smashers.io - ио битва! Аркади hwbf
Μπορεί να θυμώσεις να σταματήσεις
Γκοκατζαμπαχάμπα
Καλός
Ένα από τα πιο ηλίθια παιχνίδια
ক–
The Fire Smasher is the Red Samurai Ranger's personal weapon. ... Είναι ένας ιός που ανοίγει μια ολυμπιακή δάδα και καταστρέφει το σκληρό
همچنین نسخه هایی برای iOS (iPhone ، iPad) وجود دارد. ... Imposter Smashers - Fun io games APK - Download for Windows Imposter Smashers - Fun
Πολύ ωραίο έχω και ένα παρόμοιο
Πάντα χάνω στο παιχνίδι αυτό με κάνει να κλαίω
Download Smashers.io - Fun io games on PC with MEmu
Αρκετά καλά
Δημήτρη διανύω τα 100
Ακίνητη περιουσία
download Imposter Smashers - Fun io games apk τελευταία έκδοση ...
Steam store page for my upcoming Bacon May Die game is live! ... Web/PC: snoutup.itch.io/bacon-may-die. Android:
Είναι απλώς μια βαρετή εμπειρία
Do Not Fall .io - Εφαρμογές στο Google Play
Στη διαφήμιση κάθε παίκτης ήταν ανάμεσά μας, αλλά όταν παίζω δεν ήμουν κανένας ανάμεσά μας και ο άλλος παίκτης επίσης δεν ήταν ανάμεσά μας. Όταν πάω στο δέρμα δεν υπήρχε ανάμεσά μας δέρμα. Πρέπει να δείξετε την πραγματικότητα του παιχνιδιού στη διαφήμιση και όχι την ψεύτικη διαφήμιση πραγματικότητας.
Δεν πειράζει, απλώς το AI είναι τρελά χαζό.
Πρώτον, δεν υπάρχει skin ανάμεσά μας όπως στη διαφήμιση, δεύτερον, όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι όταν πατάτε το παιχνίδι, ο γίγαντας αρχίζει να συνθλίβει. Τρίτον, είναι πολύ αργό, και έχει πάρα πολλές διαφημίσεις. τέταρτο, μικρό παιδιά μπορούν να καταπολεμήσουν αυτούς τους γίγαντες, και δεν έχει σημασία τι όπλο έχετε, σημασία έχει μόνο να συντρίψετε άλλους τύπους που πραγματικά δεν μου αρέσουν. Θα ήταν ωραίο αν προσθέτατε μεταξύ μας skins και αφαιρούσατε τις διαφημίσεις και αν δεν ήταν τόσο αργό θα ήταν καλύτερα.
Μάλιστα κύριε