Post by sommesigsuemet on Mar 1, 2022 4:13:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blue Archive ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blue Archive IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Blue Archive 2022 version ▞▞▞
Anglický preklad je hrozný, v dialógu sú posiate zlé memy. Nexon nedávno pokračoval a rozhodol sa splniť svoj pôvodný sľub, že vydá rovnakú hru ako originál, a začal cenzurovať obsah. Hra má svoje dobré momenty, ale neoplatí sa za to míňať peniaze. Ak môžete, prejdite na verziu JP.
Hra je férová gatcha so zábavnými a roztomilými postavami, jedinečným ponorením sa do príbehu a jednoduchým prístupom, vďaka ktorému je farmárčenie pre zdroje bezproblémové. Je tu veľa dobrého obsahu a všetky postavy dostávajú okrem hlavného príbehu aj nejaký príbeh. Som rád, že to konečne vyšlo globálne.Nie ste si istí, prečo ľudia hodnotia túto dobrú hru kvôli cenzúre, nie je to ani tak, že to, čo je cenzurované, stojí za to vidieť (pokiaľ nie sú na takéto veci).
Upravením tejto recenzie pridajte ďalšiu spätnú väzbu. Hrám to denne, je to veľká zábava a som tak vďačný, že to priniesli do sveta. Ak by som mal ohodnotiť túto hru podľa čistého potenciálu, ľahko by to bolo 5. Umenie je nádherné, hrateľnosť je zábavná, písanie zábavné, preskakovanie lístkov je neobmedzené a vývojári sú štedrí. Ako už bolo povedané, má to svoje problémy: 1. Miera vypadávania zariadenia je strašná - miniete stovky energie, aby ste dostali iba jednu kvapku výstroja (hlavne t3-t5).To nie je správne vzhľadom na to, koľko postáv je potrebné vybaviť, veľké požiadavky na uvedené postavy a ako málo energie denne dostávame. 2. Nedostatok obsahu – toto je určite vedľajšia hra, ale keďže všetko okrem PvP sa dá dokončiť okamžite preskočením, všetko za deň zvládnete za menej ako 5 minút. Milujem túto hru a chcem ju hrať viac. Pridajte viac režimov, aby ste mohli denne robiť viac! 3. Hodnoty bannerov sú naozaj, naozaj zlé – postavy s hodnotením nemajú takmer žiadnu prioritu poklesu a s iskrou na úrovni 200 môžete ľahko vysypať celú hromadu pyroxénu na jednu postavu. 4. PvP je priam hrozné – všetko je na automatické a nedá sa ovládať, takže AI robí svoje typické hlúpe rozhodnutia a stojí vás víťazstvo častejšie ako ne. V skutočnosti je bolestivé to sledovať až do bodu, keď niektorí ľudia začnú zápas a reštartujú hru, aby nemuseli. Navyše odmeny PvP za to nestoja, takže režim je takmer úplne preskočiteľný. 5. Cenzúra – vývojári sľúbili, že to neurobia a že to nie je ich chyba, ale je ťažké tomu uveriť. Je to šmykľavý svah a je hrozné vidieť, ako sa to stalo mojej obľúbenej hre. Všetko, čo bolo povedané, milujem Blue Archive a chcem, aby uspel, ale môže to byť tak či onak v závislosti od toho, ako sa vývojári s vecami popasujú. Bonusová spätná väzba: - Pridajte viac interakcií s postavami! Sú tou najlepšou súčasťou hry a je na hovno, keď sú ich momo rozhovory hotové.
Hra je zábavná a príbeh je celkom dobrý. Je s tým však niekoľko vážnych problémov. Miera gacha je dosť hrozná, v skutočnosti som šiel 20x10 ťahov bez toho, aby som dostal nejaké 3* (najvyššia rarita od gacha). Systém škoda sa tiež neprenáša medzi bannery, takže si buď ušetríte na ťahanie 20x10, alebo sa nemusíte obťažovať ťahaním. Nakoniec, hra je cenzurovaná a vývojár v podstate oznámil ďalšiu cenzúru, keď sľúbil žiadnu cenzúru.
Naozaj milujem túto hru a chcem v nej pokračovať, ale z nejakého dôvodu mi nedovolí prihlásiť sa zlyhalo prijímanie údajov cez cdn (prepáčte za zlú angličtinu)
Summoner's Greed: Idle TD Hero استراتژی mxhu
Páči sa mi grafika a mechanika hry. Gacha je jednoducho zlá, minul som viac ako 15 200 drahokamov, aby som vyvalil, no žiadne 3 hviezdičky. Opravte sadzbu gacha. Len to kazí zábavu z hry.
Je to celkom zábavná, interaktívna gacha s mnohými postavami, jediným problémom je, že aj keď pri dostatočnom brúsení môžete získať viacnásobné privolanie za jeden deň, privolanie je potrebné, ak chcete postúpiť hrou kvôli lepšie, exkluzívne postavy.
Moja recenzia sa vymaže bez ohľadu na to, čo do nej vložím, ale táto hra je v niektorých častiach v poriadku. Umenie je pekné, postavy sú zábavné a hrateľnosť je veľmi pekný a chladný AFK štýl hry. Bohužiaľ, sadzby sú hrozné, pvp je neporiadok, podložky zručností neexistujú a vývojári klamali o cenzúre.
Baví ma veľa aspektov hry a toto je dobrá hra najmä pre tých, ktorí si chcú trochu oddýchnuť a radi sa pozerajú na roztomilé dievčatá so skvelými animáciami, s trochou stratégie, takže to nie je čistý p2w, ale hráči, ktorí platia. motivovaný, nemám pocit, že by som musel platiť, ľudia, ktorí dávajú 1 hviezdičku kvôli cenzúre, sú hlúpi, chcú len vidieť malé dievčatko polonahé bez dôvodu, nie je problém s týmto krokom Nexon a nazývať ich klamármi. je to hlúpe, veci sa dejú.
Hra je dosť všeobecná, ale naozaj ju hráte pre postavy. Na tejto hre nie je nič zlé, ale nie je ani nič skutočne výnimočné. Najšokujúcejšia vec podľa mňa je, že ide o titul publikovaný spoločnosťou Nexon, ktorý nie je bohvieako chamtivý. Nezmenili sadzby, neznížili možnosť straty materiálu ani nezobrali žiadne bonusy za pomoc pre začiatočníkov ako kedysi. Nexon bol v poslednej dobe celkom dobrý na vydaniach ako Konosuba, takže vás za to dobre. EDIT: cenzúra
Po prvé, táto hra je fenomenálna. Príbehy sú A , miera gacha je náročná, ale zvládnuteľná a vykonanie denného prihlásenia trvá menej ako, ak asi 20 minút. Ako už bolo povedané, systém PVP je hrozný. Počítač riadi vaše činy s inteligenciou batoľaťa, takže buďte pripravený stráviť množstvo času a zdrojov pri budovaní skvelého tímu, len aby ste videli, ako ich rúca 15 úrovní pod vami. Dovoľte mi ovládať svoj tím počas PVP Tactical Challenge a táto hra má nepochybne 5 hviezdičiek
Umelecký štýl je veľmi roztomilý. Hra je v pohode, občas trochu zabugovaná, ale celkovo uspokojivá. Sadzby Gacha sa zdajú byť dosť skreslené...niekedy som nedostal žiadnu novú postavu v 20 hodoch a inokedy som dostal 3x rovnakú postavu za sebou v 3 hodoch. Celkovo však získate veľa bezplatných hodov. Bez zaplatenia však nikdy nedosiahnete súcit. Zdá sa však, že nové postavy odomykáte rýchlejšie, než uvoľňujú nové postavy, takže časom získate všetky postavy.
Hrateľnosť: Nie je to najhoršie, ale tiež nie najlepšie, Postavy pobehujú po mape, počkajú, kým získate dostatok bodov, aby ste si vybrali ulta a správne ho použili pre situáciu 6/10, Dialóg: Tiché zábavné a nie nudné čítanie väčšiny čas 8/10. Postavy: Jedinečné, nie len kopírovanie prilepených osobností 10/10, waifu materiál: K tomu nemôžem veľa povedať?/10. Bugfree: Opak a nefunguje, ak je váš telefón v nemčine 1/10. Systém Ghacha: Ceny? no nápad, ale dostať veci na ťaháky, strašné 3/10.
Nie je priateľský pre nových hráčov. Hodiť informácie o sadzbe gacha je všetko klamné opovrhnutie a získanie 3-hviezdičkového znaku to vždy skončilo s nižším hodnotením 3-hviezdičkového znaku, hoci uviedli, že je vyššie ako iné 3-hviezdičkové znaky. Vyvážené nie je vôbec dobré, pretože iný hráč získa najlepšiu postavu, zatiaľ čo druhý nie, takže to dáva druhému hráčovi nespravodlivú výhodu voči novšej postave. Radšej hrám príbehovú hru, než by som bojoval s iným hráčom s nemožnou obranou. Iné očakávania sú v poriadku
Je mi ľúto Blue Archive. Vaše postavy sú úžasné. Vaša atmosféra je úžasná. Váš boj je celkom zábavný, ale nemôžem podporiť hru, ktorá bola vyradená z lokalizácie a teraz nevyžiadaná cenzúra, o ktorej sa sľubovalo, že sa nestane. Navyše, príbeh si nezaslúži úplne prepisovať kvôli „problémom s lokalizáciou“. Aj keď je záludný, to je tiež forma cenzúry, a mám pocit, že to bolo povedané, cenzurované bolo od začiatku. Bude sa odinštalovať. 💔
Poviem svoj úprimný názor. Pred týmto som hral veľa gacha hier a TBH je táto hra skutočne dobrá. prečo? Tento herný bojový mechanizmus je skutočne zaujímavý a aj keď je systém gacha tejto hry drsný, môžete ľahko pestovať Pyroxény, čo je mena tejto hry. Celkovo na mňa táto hra zapôsobila a nabudúce je to len môj názor, ak nechcete, aby vás niekto nenávidel, pls len robte sľuby, ktoré nemôžete splniť. To je všetko. Ďakujem Nexon pokračuj v dobrej práci.
Začalo sa vydaním a asi o 40 dní neskôr. Hra je zatiaľ skvelá zábava. Vydavateľ bol doteraz veľmi štedrý aj v oblasti meny. Keď vymažete a vyčerpáte misie, môžete ich pozametať. Takže denná slučka môže byť vykonaná veľmi rýchlo, pokiaľ nie je vydaná nejaká nová kapitola alebo udalosť. S ohľadom na to je to pravdepodobne skôr vedľajšia hra pre ľudí, ktorí majú veľa času. Ale zapadne aj do rozvrhu ľudí, ktorí nemajú veľa času venovať sa hre denne.
Naozaj skvelá hra a skvelé postavy. Problémom náborového procesu sú však 2 tlačidlá na preskočenie na podpis a otvorenie. Veľmi by sa ocenilo 1 univerzálne tlačidlo na preskočenie na podpis a otvorenie. Možno by bolo pekné aj inteligentnejšie auto počas bitky.
Veľmi sa mi páči táto hra, ale vždy som sa zasekol na obrazovke načítania. Ani sa nesťažujem na cenzúru, ani som o nej nevedel. Úprimne sa nestarám o cenzúru, nechajte ma hrať. Opäť 2 hviezdičky, pretože som opäť uviazol na obrazovke načítania. Toto je moja druhá recenzia, myslím, že vymazali moju prvú
Hra bola prvých pár týždňov v poriadku, ale potom sa to naozaj začalo prepadať, neexistujú žiadne výhody z nákupu drahokamov, miera žrebovania za 3* je hrozná, nedostal som 3* z viac ako 300 žrebovaní, musíte minúť 1200 drahokamov len za 10 žrebovaní a po určitom množstve nie je zaručené, postup hry je príliš pomalý, nevidím, že by táto hra skutočne trvala príliš dlho, ľudia sú radšej, keď hrajú hry, ktoré sú skutočne zábavné a stále vás bavia, na rozdiel od toto
Je to dobrá hra, systém škoda je veľmi zlý, dúfam, že môžete optimalizovať hru pre zariadenia nižšej kategórie, aby ju mohlo hrať viac hráčov
Blue Archive Role Playing dtsw
Hodnotím to z 1* na 4* hviezdičky po tom, čo v budúcnosti vyriešia problémy s cenzurovaným obsahom. Celkovo skvelá hra s úžasným umením, príbehom a hlavne hudbou. Aj keď je samotná hra celkom jednoduchá, stále je zábavná...ak ste neurobili každú fázu dokonale, potom to bude nudné. PvP je založené na RNG, takže sa naň príliš nezameriavajte. Gacha je celkom spravodlivý, aspoň pre mňa. Dúfam, že v budúcnosti uvidím viac udalostí/obsahu.
Pozrite sa, moja skúsenosť s touto hrou bola len dobrá, takže nedovolím, aby ma od tejto hry odradili iné veci. Milujem živé 2D modely. Hra je oveľa lepšia, keď hráte manuálne cez automat.
skvelá grafika a postavy, ešte viac by sa mi páčilo, keby boli postavy v príbehu vyjadrené
Nexon nejako našiel magický spôsob, ako urobiť z tejto hry bolestivý zážitok. Hra spadne pri štarte. Náhodné zlyhania v hre. Náhodné skoky oneskorenia. hrozné sadzby spojené so skutočnosťou, že na to, aby ste dokonca napredovali, potrebujete určité postavy. Otrasná automatická AI. A Nexon sa vracia k svojmu sľubu o necenzurovaní hry a skutočnosti, že v budúcnosti bude cenzorov viac. Toľko problémov, že niet divu, že sú v rozpore. Kým sa tieto problémy nevyriešia, nebudem znova hrať.
Dobrá hra, aj keď je dosť ťažké načítať/pokračovať v novej kapitole, ale stále je to zábavná Upraviť~ táto hra naozaj musí vykročiť, klub v nej naozaj potrebuje viac vecí a ty ceníš slovo ako 'prídem, prídem', prečo keď daj na to peniaze, radšej to zvýš chlape
Keď sa táto hra prvýkrát spustila, bol som ňou posadnutý. Ale bohužiaľ nexon je super chamtivý so svojimi rýchlosťami gatcha a v tejto hre sú neuveriteľne nízke, napríklad 12 ťahov z 10 a stále žiadne 3 hviezdičky. To je divočina! Tiež pvp je rozbité, je založené na ľuďoch, ktorí majú najlepšie postavy. Namiesto vylepšovania ďalších postáv, aby ste získali väčšiu rozmanitosť, aby ste si mohli vytvoriť stratégiu, skončíte v podstate so 4 rovnakými postavami znova a znova.
Blue Archive Igranje vlog qds
Blue Archive Roolipelit zrnd
Úprimne ignorujte všetky recenzie s nízkymi hviezdičkami, ktoré sa sťažujú na „cenzúru“. Je to partia dospelých mužov, ktorí sa sťažujú na nič. Táto hra je skutočne zábavná so sladkými postavami a skutočne zábavnými a dojemnými príbehmi. Dokonca aj sťažnosti na zlé preklady sa zdajú byť väčšinou neopodstatnené.Pár viet je tu a tam trochu trápnych, ale väčšinou som zistil, že vtipy pristanú a konverzácie sú úplne pochopiteľné cez hlavnú kampaň a podpríbehy.
Napriek problémom, ktoré môžu mať ľudia s vizuálnou cenzúrou, je na tejto hre stále veľa dobrých vecí. Hudba, vizuál (2D a 3D) a hrateľnosť sú jedinečné a na rozdiel od iných hier, ktoré som hral alebo ktoré som zažil na gatcha. Hra vám umožňuje neustále skúšať rôzne stratégie, aby ste splnili questy a misie, čo dáva hráčom motiváciu pokračovať v hraní. Táto hra sa mi naozaj páči a dúfam, že vývojári budú naďalej tvrdo pracovať, aby bola zábavná pre všetkých.
Hra je zábavná, dievčatá sú roztomilé a príbeh je príjemný, ale ako f2p rýchlosť žrebovania nie je taká veľká a škoda je ďaleko k vysokej imo. Hrám od spustenia a ani raz som nedosiahol tých 200 (20 desať kotúčov) nanajvýš. Dostanem sa na 70-90 na každom banneri s čisto f2p drahokamy a vytiahnem možno 1 3 hviezdičky, ktoré spôsobujú nízke ceny.
Hra je naozaj dobrá Hral som ju väčšinou odkedy vyšla a je naozaj zábavná, ale nikomu by som neradil hrať globálnu verziu, pretože nexon nesľúbil žiadnu cenzúru a hľa, urobili to a budú to robiť aj naďalej, ak chcete hrať, urobte to na kórejskom alebo jp serveri, dobrá časť servera kr je, že má ako jazyk eng. Záverečné myšlienky. Som len sklamaný z toho, ako sa veci majú, a dúfam, že nexon zmení svoj postoj
Jedna z najlepších hier svojho druhu, ktorú som už nejaký čas hral, len hovorím, ale nie 5 hviezdičiek, kým neopravia konzistentné pády hry
Pri tejto hre nevidím veľkú životnosť. Hrateľnosť je vážne RNG (šťastie), pretože zručnosti sú kľúčovým faktorom, nad ktorým nemáte kontrolu. Neschopnosť ovládať pohyb/polohovanie svojich študentov, polovicu času sú buď mimo dosahu, aby maximalizovali svoje zručnosti, alebo robia svoj pohyb a zastavujú animácie. Tanky nie sú tanky, pretože „ustúpia“ (doslova sa skryjú za vašimi dps), nie sú v prvej línii a vaši mrštní študenti budú plakať. Prémiový gacha je zmanipulovaný, predstavte si, že miniete prémiovú menu, aby ste získali 1' fragment' 1* jednotky, čo je dosť urážlivé tbh. A o získaní 3* ani nehovorím. Inak veľmi vybrúsené, čo sa týka animácií a dizajnu. Veľmi rozkošní študenti so svojimi animáciami.