(Android/iOS) Jewels Legend - Match 3 Puzzle oszukiwać kod nieograniczony wszystko
Mar 1, 2022 4:16:04 GMT
Post by sommesigsuemet on Mar 1, 2022 4:16:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jewels Legend - Match 3 Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jewels Legend - Match 3 Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod nieograniczony wszystko ▞▞▞
▞▞▞ Jewels Legend - Match 3 Puzzle 2022 version ▞▞▞
fajna gra
Lepiej dla dzieci niż dla dorosłych; bardzo chwali gracza. Również jest bardzo fajny, ale nie podobało mi się, że mnie zatrzymywano przed graniem, aby gra mogła wyświetlić własną grafikę po zdobyciu punktów. Chcę grać, a nie czekać na zabawę.
Zabawny sposób na spędzenie czasu. Porusza się bardzo szybko i ekscytująco, zwłaszcza gdy masz pojedyncze dżemy, które po prostu wybuchają, gdy są dopasowane, a ty dostajesz więcej punktów. Za pierwszym razem grając, z pewnością spodoba ci się wiele razy. Nie za dużo myślenia, po prostu dobry czas na relaks podczas gry.
Grafika jest przeciętna. Odinstalowana gra, dostępne są lepsze opcje.
Jewel Legend - 보석게임 매치 퍼즐 아케이드 oopw
Średnia, gra oferuje niewiele różnorodności, to po prostu kolejna gra logiczna typu „dopasuj 3”. I jak w przypadku wszystkich puzzli, pobierają opłatę za wszystko. Po prostu kolejny łapacz pieniędzy
Żeby grać trzeba placic
Kuferek zeskarbami poziom 42_3 ukonczylam dwie kolejki temu i nie otworzyl sie kazemigrac ponownie, gram, ale to nie w porzadku jest. SM
Genalna gra
Cieszyłem się tą grą przez długi czas, jednak teraz zatrzymuje się i robi się czarny. Jest to bardzo denerwujące i rozważam odinstalowanie go, jeśli to się nie skończy.
To piękna gra. Gdy zacząłem grać, ugrzęzło na około 3-4 sekundy, ale nie jestem pewien, czy to nie moja wina. Nie było dalszego grzęzawiska. Uważam, że ta gra jest zarówno inteligentna, jak i pewna przyjemność dla graczy, ponieważ nie grają w gry dla dzieci, marząc o ogromnych wygranych. To jest zwycięzca.
Po dzisiejszej aktualizacji wyrzuca mnie z gry. tylny ekran jest czarny i mówi quit lub kontynuuj grę. Aby powrócić do gry, musisz wielokrotnie naciskać przycisk odtwarzania. Prosimy o pomoc
Super gierka bardzo wciągająca tylko odkąd zmieniła się komórkake zapisało mi się do1000 a byłam na 1036 i co teraz🤔😉
Ta gra chu w chu.... Bardziej niż moja dziewczyna.... Dużo błędówa i wkur... Człowiek ze nie załapuje niektóre osoby przy bardzo szybkich ruchach..... A gdy jest się na lvl 1+ do irytu !!!!
Jewels Legend - Match 3 Puzzle არკადული quv
Reklamy zawieszają się na ekranie, muszę wyjść z aplikacji i zacząć od nowa
typowa gra tetris/crusch itp.
Fajna zabawa
Już pierwszy.
Dobra gra wymaga zbyt wielu monet w narzędziu do użycia Nie mogę kupić narzędzia, monet, dlatego muszę zaczynać grę od nowa tak wiele czasu, aby spróbować lepiej. Dlatego dałem cztery gwiezdne wojny
Mimo, że doszedłem do poziomów całkiem dobrze do lat 700-tych, staje się to coraz mniej przyjemne, ponieważ nie mam pojęcia, jak ukończyć trwające poziomy. Oczywiste jest, że samo granie na każdym poziomie w kółko da w końcu końcowy rezultat sukcesu. Dopalacze nie dają żadnej pomocy. Niektóre poziomy wymagają teraz kilku dni, aby przejść bez zmiany strategii... nie ma zbyt wielu opcji, jak grać. Gra nie jest zbyt wymagająca i mniej przyjemna w miarę postępów.
to naprawdę denerwujące, że 2 razy im 1 odchodzi od pokonania 5 poziomu w trybie przygodowym, gra się zawiesza i sprawia, że zaczynam od nowa
Teraz nie dostaniemy nawet darmowych prezentów. Im dłużej dostanę, tym mniej darmowe są te „darmowe” gry. Jedynym sposobem na wygraną jest kupowanie rzeczy. Problemy uporczywe! Nadal nie dostajesz dodatkowych obrotów, ponieważ zmienia się w czarny ekran. również nie ma darmowego prezentu, ponieważ jest to „myślenie”. niektóre poziomy mogą korzystać z instrukcji. Udało mi się przekroczyć poziom 600. Używam telefonu z Androidem i nie mam zamiaru przełączać się na Apple, więc proszę napraw problemy, a może po prostu przestanę grać.
Gram w to od kilku lat, ostatnio reklamy stają się bardziej nachalne, trudne/niemożliwe do odrzucenia i, co gorsza, do wyciszenia. Tylko kilka kroków od odinstalowania
Fajne
Cieszyłem się graniem w tę grę, dopóki nie uniemożliwiłeś wygrania..straciłem zainteresowanie..jeśli gra jest zbyt trudna, nie jest fajna.
Dawałem ci 5 gwiazdek, naprawdę lubię grę i wyzwania. gry całkowicie się zawiesiły byłem na poziomie 900, teraz wszystko co mam to czarny ekran. Wysłałem e-maile, na które nikt nie odpowiedział. doceniam wszelkie sugestie.
Beznadziejna jako zawiesza sie
Fajna zabawa na zabicie czasu
To był czas na w Witaminie?
Fajna gra, ale po prostu rozdają darmowe 3 gwiazdki na każdym poziomie.
Nie mogę połączyć się z Facebookiem, aby zsynchronizować moje postępy!
Zabawny i łatwy zabójca yime
Jak na razie jest ok.
Jewels Legend - Match 3 Puzzle Arkādes spēles ytxw
Nie otrzymuję gadżetów po spinach i oglądaniu filmów... pa pa Dziękuję za odpowiedź, ale *oglądałem* filmy i nie otrzymałem nic 3 razy z rzędu
Raz idzie jak z płatka nawet najtrudniejsze , a na prostym rzucają kłody pod nogi i wisisz na jednej planszy 2 tygodnie. Klikasz dalej a w tym samym momencie reklama wskakuje i już cię mają. Dziadostwo, chociaż sama gra fajna
🤗.
Dużo reklama często gra "oszukuje"
Zbyt łatwe poziomy. Nie udało się znaleźć opcji pominięcia wszystkich samouczków i podpowiedzi. Niezwykle irytujące efekty dźwiękowe i piskliwy radosny głos, więc po prostu wyciszyłem grę. Potem musiałem odinstalować z powodu niekończącej się reklamy bez przycisku wyjścia.
Mad Dex Аркады gyq
Co wy So myślcie że ktoś jest głupi a wy mądrzy fe
Dużo animacji, których nie możesz pominąć.
Ok
Jewels Legend - Match 3 Puzzle Spillehall kql
Po aktywizacji poziomu 96-3 z kuframi nie da sie przejsc. Tworzony etap nie pozeala osiagnac 3 kule powstało na bałwanku bo motylki i eksplozja niszcza tylko śniegowe kule zamiast czarnych węgielków i nie ma szansy zebrania 3 kul w z 4 lratkami w dolnym rogu. Twórcy nie przemyśli tego
Całkiem spoko gra idealna na odpoczynek
tak